ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 360 Kcal
  • 9 g eiwit
  • 28 g vet
  • 18 g koolhydraten

Effectieve en veilige aanvulling van 100% van de dagelijkse dosis magnesium

  • Ondersteuning voor regeneratie
  • Helpt tegen migraines
  • Meer dan 1.000 beoordelingen
Meer informatie

Ingrediënten

Effectieve en veilige aanvulling van 100% van de dagelijkse dosis magnesium

  • Ondersteuning voor regeneratie
  • Helpt tegen migraines
  • Meer dan 1.000 beoordelingen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwijder de schil en de pitten van de avocado en doe het uitgeholde vruchtvlees samen met de gepelde sjalot in een blender.

2

Blend ongeveer een minuut tot een gladde massa. Voeg de ricotta, limoensap, zout en peper toe aan de avocado en blend nog een paar seconden glad.

3

Als de avocadodip een gladde consistentie heeft, doe het in een kom en voeg zout en peper naar smaak toe. Bewaar de avocadodip in de koelkast waar het ongeveer 2-3 dagen houdbaar is.

4

De dip past goed bij vers gesneden groenten, volkorenbrood of volkoren crackers.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

twpjsjrktpprivaterelayappleidcom
20. september 2023

Jana Lišková
09. maart 2023

Lekker

Automatische vertaling

BEdit
03. januari 2023

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij