ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Team van Gezonde Eters

We helpen u met gezonder leven en eten. Wie en waar u ook bent.
Team van Gezonde Eters
Icon book

Meer dan 500 000

verkochte kookboeken

Icon medal

14 publicaties

die binnen de eerste dagen bestsellers zijn geworden

Icon registration

97 % tevreden lezers

en duizenden positieve reacties op kookboeken, mobiele applicatie en webpagina

Wie doet eigenlijk wat?

Bij Gezonde Eters vindt u een aantal handige mensen die verschillende talenten hebben – een arts, biochemicus, kok, graficus, IT-medewerkers, fotograaf, marketing coördinator en bijvoorbeeld een team die uw vragen beantwoordt en alle bestellingen behandelt. Iedereen zorgt voor iets anders maar we zijn allemaal toch verbonden met één ding - passie voor eten.

Peter N.

Proever & degene die de processen doet
Peter’s rol ontwikkelt vanaf het begin maar soms blijven bepaalde dingen toch zonder enkele verandering - zoals zijn rol als een proever :-) Van een studentenproject is gaandeweg een bedrijf ontstaan die door middel van de producten en diensten helpt mensen hun leven te verbeteren en laat zien dat gezond koken goedkoop en eenvoudig kan zijn. Peter houdt gewoon van het verzorgen van ons bedrijf.
Person photo

Barbora H.

Grafiek, branding & concept van kookboeken
Barbora is onderdeel van het team vanaf het begin. Op dit moment is haar taak concept van de kookboeken, grafiek en zetten van tekst. Daarnaast bepaalt ze ook de richting van onze brand. Het was altijd haar droom een creatieve baan te hebben die tegelijkertijd zinvol is – en dankzij Gezonde Eters kwam haar wens uiteindelijk uit.
Person photo

Michaela B.

Voedingsdeskundige
Michaela heeft biochemie gestudeerd en kent het menselijk organisme perfect. Bij Gezonde Eters zorgt ze ervoor dat onze recepten zowel lekker als voedingswijze uitgebalanceerd zijn en dat uw lichaam de juiste hoeveelheid voedingsstoffen krijgt. Kijk naar haar videocursus waar ze de basisprincipes van gezonde voeding uitlegt.
Person photo

Libor V.

Klinisch biochemicus, hepatoloog en sportvoedingsexpert
Libor werkt als biochemicus en intern-hepatoloog. Hij is een van de topdeskundigen op het gebied van sportvoeding en voedingssupplementen. Hij verzorgt een aantal elite sporters en olympionieken. Libor rekent alle grams van de ingrediënten zodanig dat uw lichaam alle nodige macro- en micronutriënten krijgt.
Person photo

Mariana S.

Communicatie & web / e-shop beheer
Klantentevredenheid is mijn dagelijkse routine. Mariana houdt van mensen en vindt het leuk om met ze te praten. Ook daarom breng ze veel tijd door met de communicatie met tijdschriften, klanten en bloggers die met ons samenwerken. Zij zorgt ook ervoor dat u ons op internet makkelijk kan vinden.
Person photo

Igor K.

Marketing & communicatie
Igor is de stem van onze Facebook en Instagram en zorgt voor alles rond de propagatie. Hij sloot bij het team aan als een onbeschreven blad van een kookboek en misschien juist dankzij dit feit kan hij over onze kookboeken praten op een manier die iedereen verstaat.
Person photo

Martin K.

Buitenlandse betrekkingen & project leiding
De enige persoon die de hele sollicitatieprocedure in een café onderging. En dat is geen toeval. Communicatie met onbekende mensen, oplossen van problemen en tactiek hoe we buitenlandse markten succesvol kunnen betreden - dat zijn zijn dagelijkse taken. Martin houdt van eten en zegt dat hij maaltijdvouchers als een leuke benefit beschouwde tot dat moment wanneer hij begreep wat het in de werkelijkheid betekent een kok op de werkplaats te hebben.
Person photo

Robert L.

Creatief kok & de handige handen van onze video ‘s
Met Robert kennen we elkaar al jaren. Als een kok werkte hij voor een aantal uitstekende restaurants in o.a. Italië en Duitsland. In de tussentijd hielp hij ons de puntjes op de i te zetten op het gebied van smaak en bereiding van onze recepten. Al een aantal jaren brengt hij met ons wat meer tijd door - en naast het koken achter de schermen speelt hij af en toe de hoofdrol in onze videorecepten.
Person photo

Yasmin J.

Content manager & onderzoek specialist
Yasmin is geen nieuweling in ons team - ze helpt ons sinds het begin en dat vooral met de communicatie met onze fans. Na het afstuderen van een hogeschool in Nederland zorgt ze bij ons ervoor dat u zowel op onze webpagina als in onze applicatie altijd vindt wat u zoekt.
Person photo

Daniel P.

Web & mobiele applicatie
Daniel werkt met ons al een aantal jaren. Oorspronkelijk programmeerde hij vooral de mobiele applicatie voor Android maar gaandeweg begon hij ook IT- projecten en ontwikkeling interntools te beheren. Hij zorgt ervoor dat onze webpagina en mobiele applicatie zo veel mogelijk gebruikersvriendelijk is en vooral - altijd beschikbaar.
Person photo

Dominika B.

Creatief sous-chef & concept ontwikkeling
Dominika kennen we al een aantal jaren. Naast het feit dat ze een heerlijk brood kan bakken, is ze een uitstekende kok in alle opzichten. Geen wonder - ze studeerde namelijk een koksschool in Denemarken en sindsdien had ze de gelegenheid gehad om in een aantal Michelin restaurants te werken. Haar liefde voor eten en sport bracht haar naar Gezonde Eters waar ze met ontwikkeling van recepten, concept en maken van video ‘s helpt.
Toon meer leden

Waarom doen we dit eigenlijk?

 1. Gezondere populatie

  In de meeste Europese landen en tegelijkertijd in de hele wereld stijgt elke jaar het percentage van obesitas. Uit de actuele statistieken blijkt dat elke jaar meer mensen sterft door overmatige voedselconsumptie dan door ondervoeding. Wij willen deze risicotrend omkeren en zo veel mogelijk mensen laten zien dat iedereen gezond kan eten. Daarom publiceren we recepten die:
  • gebruik van beschikbare ingrediënten maken die te vinden zijn in uw dichtstbijzijnde winkel
  • begrijpelijk beschreven zijn en ook een absolute beginner kan volgens deze recepten koken
  • niet tijdrovend zijn wat de bereiding betreft
  • voedingswijze uitgebalanceerd zijn en al de informatie over voedingswaarde inhouden
  • rekening houden met het seizoen in Nederland
 2. Liefde voor goed eten

  Het is waarschijnlijk geen verrassing dat de meeste van ons zich voor eten ook buiten de werkuren interesseren - sommigen volgen foodstyling workshops of nemen deel aan fermentatie cursussen, anderen eten weer regelmatig alles wat gezond is :-) We koken samen in ons atelier en verrijken elkaar met verschillende ervaringen van kook- en designgebied.
 3. Teamwerk

  Er bestaat geen enkel persoon die niet essentieel zou zijn voor alles waaraan we tot de dag van vandaag hebben gewerkt. Teamwerk en wederzijdse steun zijn voor ons even belangrijk als het uiteindelijke resultaat van ons werk.
 4. Creativiteit, functionaliteit en nauwkeurigheid

  We willen bewijzen dat de verbinding van stijlvolle design, functionaliteit en goed uitgevoerde werk is mogelijk op alle gebieden - vooral op het onze.
 5. Jullie, onze fans

  De laatste en tegelijkertijd de meest belangrijke reden waarom WE hier zijn, zijn JULLIE - onze fans. Jullie steun en feedback helpen ons letterlijk met een raket snelheid ontwikkelen en drijven ons vooruit. En we hopen dat we u met de gezonde levensstijl en de juiste oriëntatie in de brede schaal van gezond eten zo lang mogelijk kunnen helpen.

  Hartelijk dank.

Waar kunt u
met ons overal mee gezond eten?

Icon computer

In de sectie Ik wil koken op dit web

Icon book

In de mobiele applicatie voor Android en iOS

Icon book

In onze kookboeken uit de boekeditie Gezonde Eters

Op sociale media Facebook, Instagram, Youtube and Pinterest