Citroen-gember taart
- 25 min
- 40 min
- Makkelijk
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 208 Kcal
- 6 g eiwit
- 10 g vet
- 20 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
Verwarm de over voor op 175°C.
Zeef meel samen met de bakpoeder en soda in een grotere kom.
Voeg gedroogde gember toe.
Scheid het eiwit van het eigeel en klop de eigelen samen met citroensap, kokosolie, honing en melk.
De eiwitten klop samen met een snufje zout totdat ervan stijf sneeuw wordt en voeg het vervolgens geleidelijk aan het eigeelbeslag.
Voeg het vervolgens allemaal aan de droge ingrediënten.
Verplaats het deeg naar de bakvorm die ingelegd is met bakpapier.
Bak in een voorverwarmde oven op 165-175°C voor 40 minuten.
Deel uw ervaringen en tips met anderen