Glutenvrije cacao madeleines
- 15 min
- 10 min
- Makkelijk
- 12 stukken
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
Klop eieren, honing, vanille extract, kokosolie en melk in een kom. Klop het allemaal voor minimaal 2 minuten tot de inhoud van het deeg tenminste een beetje toeneemt.
In een andere kom zeef meel, cacao, soda en bakpoeder. Voeg de inhoud van beide kommen aan elkaar en klop nog een keer goed. Er zal een half vloeibaar deeg van ontstaan.
Verwarm de oven voor op 190°C.
Zet de madeleine vormpjes neer klaar. Vet elk vormpje met kokosolie in en bestrooi deze met een beetje volkorenbloem. Verplaats het deeg naar een mengbeker met schenktuit. Schenk daarna het deeg in de madeleinevormen. Begin bij de smalle kant en ga verder naar de bredere.
Vul alle vormpjes in en leg ze in de bakplaat. Sla daarna met de bakplaat op de keuken werkblad om de lucht bubbels te vermijden. Doe de bakplaat in de voorverwarmde oven en bak de madeleinen op 190°C voor 10 minuten.
Deel uw ervaringen en tips met anderen