Rode bosbessentaart
- 260 min
- 50 min
- Moeilijk
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 383 Kcal
- 9 g eiwit
- 26 g vet
- 26 g koolhydraten
Ingrediënten
- 80 g kokosolie (gesmolten)
- 40 g halfvolle kwark
- 3 eetlepels amandelmelk
- 160 g kopjes havermout
- 50 g volkorenmeel (op een licht bebloemde werkblad)
Tags
Bereidingswijze
Alle ingrediënten voor de sponse meng samen en maak er een deeg van.
Pak het deeg in een voor voedsel geschikte folie en laat voor 2 uur afkoelen.
Verwarm de oven voor op 190°C.
Rol het afgekoelde deeg uit op een licht bebloemd werkblad en verplaats het vervolgens naar de bakvorm ingelegd met bakpapier.
Meng alle ingrediënten voor de vulling samen.
Verspreid de vulling gelijkmatig over het deeg.
Bak op 190°C voor 45-50 minuten.
Laat de taart afkoelen en doe het daarna in de koelkast voor tenminste 2 uur voordat u het gaat serveren.
Deel uw ervaringen en tips met anderen