Volkoren madeleines
- 25 min
- 10 min
- Makkelijk
- 12 stukken
Ingrediënten
Bereidingswijze
Klop kokosolie, amandelmelk, ahornsiroop, citroenschil. ei en vanille extract in een kom. Klop het degelijk met een garde voor tenminste 2 minuten totdat de mixtuur in volume is toegekomen.
Daarnaast zeef de speltbloem, bakpoeder en bak soda in de tweede kom. Voeg beide beslagen aan elkaar en maak er een glad deeg van.
Verwarm de oven op 190°C voor.
Zet de madeleinvormpjes neer klaar. Vet elk vormpje met kokosolie in en bestrooi de met volkoren bloem. Schenk daarna het deeg erin. Begin bij de smalle kant en ga verder naar de bredere.
Vul alle vormpjes in en leg ze in de bakplaat. Sla daarna met de bakplaat op de keuken werkblad om de lucht bubbels te vermijden. Doe de bakplaat in de voorverwarmde oven en bak de madeleines op 190°C gedurende 10 minuten.
Deel uw ervaringen en tips met anderen