ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Ingrediënten

12 stukken

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Klop kokosolie, amandelmelk, ahornsiroop, citroenschil. ei en vanille extract in een kom. Klop het degelijk met een garde voor tenminste 2 minuten totdat de mixtuur in volume is toegekomen.

2

Daarnaast zeef de speltbloem, bakpoeder en bak soda in de tweede kom. Voeg beide beslagen aan elkaar en maak er een glad deeg van.

3

Verwarm de oven op 190°C voor.

4

Zet de madeleinvormpjes neer klaar. Vet elk vormpje met kokosolie in en bestrooi de met volkoren bloem. Schenk daarna het deeg erin. Begin bij de smalle kant en ga verder naar de bredere.

5

Vul alle vormpjes in en leg ze in de bakplaat. Sla daarna met de bakplaat op de keuken werkblad om de lucht bubbels te vermijden. Doe de bakplaat in de voorverwarmde oven en bak de madeleines op 190°C gedurende 10 minuten.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Vladěna Kudrnová
07. december 2022

Marta Staniewska
13. december 2021

Petr Matuszek
15. november 2019

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij