ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 126 Kcal
  • 7 g eiwit
  • 5 g vet
  • 11 g koolhydraten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie

Ingrediënten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2

Neem een grotere pan, vul die tot de helft met water en breng het water aan de kook. Schil ondertussen de aardappelen en snijd ze in blokjes.

3

Als het water kookt, voeg de aardappelblokjes toe en kook in 15 minuten gaar.

4

Giet de aardappelen af, prak ze met een vork en laat ze afkoelen.

5

Leg de zalmfilets op een met bakpapier beklede bakplaat en plaats ze ongeveer 7 minuten in een voorverwarmde oven op 170-180 °C.

6

Scheur de filets met een vork in stukjes en doe ze in een grotere kom waar u het deeg voor de pannenkoeken wilt voorbereiden.

7

Roer de afgekoelde aardappelpuree, eierdooiers, mosterd, havermout, zout en peper door de zalm. Bewerk het deeg met handen, vorm er deeglapjes van tussen uw handpalmen en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de pannenkoekjes in een voorverwarmde oven voor 20-25 minuten bij 170-180 °C.

TIP
Wij serveerden de aardappelpannenkoekjes met een lichte salade en een dressing van grove korrel mosterd, honing en citroensap.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Marián Korcz
27. november 2023

een leuke afwisseling in de zalmverwerking

Automatische vertaling

Aloisie Hanyšová
15. mei 2023

Zeer smakelijk recept, mijn zoon en man vonden het erg lekker. Voor kinderen de ideale verhouding van kruiden, voor een volwassene zou ik niet bang zijn om meer zout en peper toe te voegen. We serveerden het met pollinka, dat vergezeld ging van een pestodressing gemaakt van daslook, olijfolie, citroen, zout en peper, en we aten Griekse yoghurt met de zalmpasteitjes.

Automatische vertaling

beoordeling_1153827
Ewa Kowalska
16. april 2023

lijkt me een heerlijk gerecht

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij