ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 394 Kcal
  • 19 g eiwit
  • 24 g vet
  • 35 g koolhydraten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie

Ingrediënten

Schoonheid smaakte nog nooit zo lekker! Probeer mangocollageen

  • Jonge huid
  • Mooi haar
  • Sterke nagels
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Blend de gewassen bramen of prak ze met een vork en meng ze met 15 g chiazaad.

2

Roer de overgebleven 15 g chiazaad met yoghurt door en plaats beide chia-mengsels in de koelkast.

3

Maak de granola: Meng de havermout met honing, kokosolie, kaneel en zonnebloempitten in een kom. Rooster het mengsel voor 2-3 minuten in een pan op laag vuur totdat de kokosolie gesmolten is en alle ingrediënten gebonden zijn. Zet daarna het vuur uit en laat de granola afkoelen.

4

Verdeel het bramen- en yoghurtmengsel over 2 potjes, voeg 1 eetlepel pindakaas in elk toe en strooi de afgekoelde granola erover.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Vivien_38
23. april 2024

Heel goed recept, maar je hebt gemist hoeveel gram bramen er nodig zijn?

Automatische vertaling Hungarian

miša honzova
10. juli 2023

Ik wil er alleen op wijzen dat het recept niet compleet is. Er zitten geen bramen in de ingrediënten en het recept eindigt met het laten afkoelen van de granola. Of heb ik twee mengsels en moet ik ze nu mengen? Mixer of gewoon zo? En hoe past pindakaas in het geheel? 🤔😅

Automatische vertaling

Kinga Molnár
20. februari 2023

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij