ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 30 Kcal
  • 1 g eiwit
  • 1 g vet
  • 3 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

26 stukken

Maak een einde aan vermoeidheid en uitputting met magnesium

  • Geeft energie voor de hele dag
  • Ontspant
  • Ondersteuning van spieren en botten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 170 °C. Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes en kook ze gaar in gezouten kokend water (het duurt ongeveer 15 minuten).

2

Giet de aardappelen af, doe ze in een mixer en mix ze glad. Doe de aardappelpuree in een kom, voeg de geraspte cheddar en de maïspaneermeel* toe en kneed dit tot een compact deeg.

3

Vorm van het deeg balletjes van ongeveer 2-2,5 cm doorsnee. Rol elk balletje in sesamzaad en leg het op een met bakpapier beklede bakplaat.

4

Plaats de bakplaat in een voorverwarmde oven en bak de kroketten op 160-170°C in 12-15 minuten goudbruin.

5

*U kunt meer paneermeel toevoegen, afhankelijk van het soort aardappelen dat u gebruikt. Het doel is om het deeg compact te maken en niet te laten kruimelen, maar het mag tegelijkertijd niet te vloeibaar zijn - net genoeg om balletjes te vormen.

TIP
Serveer de kroketjes als klassiek bijgerecht of op zichzelf met een dip van zure room, limoensap en een snufje zout.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Alenahybxjxb
06. april 2024

geweldig recept

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij