Nog maar 34,98€ en de verzending is gratis
ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 9 Kcal
  • 0 g eiwit
  • 0 g vet
  • 3 g koolhydraten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie

Ingrediënten

1 porties

Schoonheid smaakte nog nooit zo lekker! Probeer mangocollageen

  • Jonge huid
  • Mooi haar
  • Sterke nagels
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Kook ten eerste het water en laat het afkoelen. In de tussentijd sorteer de geplukte bloemen. Er zitten vaak kleine beestjes op, wees dus voorzichtig. U kunt de bloesems zachtjes wassen in koud water maar het stuifmeel geeft de bessen enorm veel smaak en door dit proces raken we het kwijt.

2

Snij citroen in plakjes. Vul een geschikte afsluitbare doos met de bloesems en de citroen plakjes en schenk er het afgekoelde water in. Laat het zo ongeveer 24 uur resten.

3

Zeef het vervolgens met behulp van een passeerdoek of een fijne zeef, voeg er honing toe en roer heel goed. Schenk in een fles en bewaar in de koelkast. Mix met water naar wens.

4

*De aangegeven voedingswaarde is per 10 ml siroop.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Krystyna Borczyńska
08. mei 2024

Ik zal het gewoon doen.

Automatische vertaling

Baru Ru
20. mei 2021

Amelli bous
18. augustus 2020

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij