ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 322 Kcal
  • 10,2 g eiwit
  • 26,7 g vet
  • 3,7 g koolhydraten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Ingrediënten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Giet de amandelen af van het water waarin ze een nacht hebben geweekt.

2

Doe ze in een blender, giet er 1 liter vers water bij en voeg een snufje zout en vanille-extract toe.

3

Blend alles tot een gladde massa. (In een krachtige blender is 40 seconden op vol vermogen genoeg).

4

Zeef het mengsel ten minste 3 maal door een katoenen zeef.

5

Doe de gezeefde melk over in een schoon hersluitbaar glas en bewaar in de koelkast. Het is in de koelkast maximaal 1 week houdbaar, maak daarom alleen zo veel melk dat u kunt consumeren.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

luucka
22. april 2021

Michala Hortova
23. juli 2020

pes
27. mei 2020

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij