Winkelmandje is leeg
Gemberbier
- 5 min
- 0 min
- Makkelijk
Zomer fris en najaar warm in één? Gemberbier is niet alleen lekker maar het beschermt u ook tegen ziektes. Voor een winter variant vermijdt het ijs.
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 23 Kcal
- 0,1 g eiwit
- 0,1 g vet
- 5,5 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
1
Pel de gember en snij deze in plakjes.
2
Doe de gember plakjes samen met citroensap, honing en kaneel in de mixer en mix totdat het glad is. U kunt er ook een beetje water toevoegen om de mix wat zachter te maken.
3
Schenk er bruisend water in, voeg een paar klontjes ijs toe en serveer.
TIP
Gemberbier kunt u met enkele bladeren citroenmelisse versieren.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Zeer lekker, zelfs in de winter zonder ijs ☺️ alleen jammer dat gember warm is en citroen koel 🙁 ze mogen niet samen
Automatische vertaling