ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 47 Kcal
  • 5 g eiwit
  • 2 g vet
  • 3 g koolhydraten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Ingrediënten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Doe de spinazieblaadjes in een kom en giet er kokend water over.

2

Giet de spinazie onmiddellijk daarna af, knijp het resterende water eruit en meng het met de ricotta, de kwark en het citroensap (als de spinaziebladeren te groot lijken, hak ze dan in grovere stukken voor het mengen).

3

Voeg de geperste knoflook toe aan het spinaziemengsel.

4

Breng het mengsel op smaak met zout en peper.

5

Bewaar het broodbeleg in de koelkast en gebruik het binnen 3 dagen. U kunt het serveren met volkorenbrood of als dip voor verse groenten.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Petra Ježková
08. mei 2024

Top! In plaats van ricotta heb ik moerasspirea gezet.

Automatische vertaling

Petr Folwarczny
19. februari 2024

Míla Fialová
24. maart 2023

Ik heb geen ricotta gedaan, maar nog een roomkaas en een grote yummy

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij