ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 174 Kcal
  • 8,9 g eiwit
  • 3,5 g vet
  • 24 g koolhydraten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Ingrediënten

8 stukken

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Laat de mungbonen over nacht in water weken zodat ze zacht worden.

2

Spoel ze de volgende dag af en doe ze in vers water. Breng de mungbonen aan de kook en kook ze voor 15 minuten op een matig vuur tot ze gaar zijn.

3

Tegelijkertijd breng in een tweede pot ook water aan de kook en doe er aardappelen in schil. Zet een deksel op de pot en kook voor ca 15 minuten op een matig vuur.

4

Giet het overbodige water van de gekookte mungbonen af. Doe ze daarna in een kom en mix ze met een staafmixer glad.

5

Laat de gekookte aardappelen afkoelen en pel ze. Rasp ze vervolgens fijn.

6

Voeg de geraspte aardappelen aan de bonen toe en meng samen met bloem, ei, fijngehakte peterselie lof, kruiden, zout en peper.

7

Maak koeken van het beslag met uw natte handen. Verhit olie in een koekenpan en op een middelhoog vuur bak de koeken van beide kanten tot ze goud zijn.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Katka Bartošová
14. mei 2023

Het mengsel is iets vloeibaarder, maar de smaak is geweldig.😁

Automatische vertaling

Radka Kohoutová
06. januari 2023

Złota Rybka
14. januari 2022

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij