Winkelmandje is leeg
Amandelpap met quinoa
- 15 min
- 25 min
- Makkelijk
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 425 Kcal
- 12 g eiwit
- 20 g vet
- 50 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
1
Doe quinoa in een kom en begiet het met kokend water. Verplaats vervolgens quinoa naar een pan en voeg er amandelmelk toe.
2
Breng aan de kook en kook voor ca 20-25 minuten op een middelgroot vuur. In het geval dat quinoa tijdens het koken aan de bodem begint vast te plakken, voeg nog een beetje water toe.
3
Zet de gekookte pap even op zij, breng op smaak met honing en verdeel in 2 kommen. Serveer elke portie met een lepel pindakaas en amandelschaafsel.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Ik heb meer melk toegevoegd en het langer laten koken. Ik heb het gemengd met een halve geprakte banaan. Honing is niet nodig omdat het erg zoet is. 's Avonds bereid in een container voor werk. Beleg met bevroren aardbeien. 😊
Automatische vertaling
.
Automatische vertaling