Winkelmandje is leeg
Amaranthpap met banaan
- 10 min
- 35 min
- Makkelijk
- 1 porties
Maak een exotische pap met amaranth - het pseudograan van de oude Inca’s en Azteken. Amaranth is van natuur glutenvrij en zal al uw stress wegjagen. U hebt alleen vier ingrediënten nodig en dankzij de kokosmelk is dit recept ook lactosevrij. Deze pap smaakt heerlijk met alle soorten plantaardige melk die een dominante smaak zal toevoegen.
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 611 Kcal
- 15 g eiwit
- 30 g vet
- 62 g koolhydraten
Ingrediënten
1 porties
Tags
Bereidingswijze
1
Kook amaranth volgens de instructies op de verpakking (ca 35 minuten in twee keer zo veel water).
2
Mix de gekookte amaranth met banaan, pindakaas en kokosmelk.
3
Doe de mix in een kom en u kunt meteen eten. De mix kunt u eventueel in de koelkast bewaren waar het min. 2 dagen goed blijft.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Erg goed. Ik ga het vaak maken 😊
Automatische vertaling
Lekker , je moet wel even de tijd hebben om de amaranth goed te koken. En ik vond een klein beetje kokosnootbloesem suiker erbij lekker :-)