ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 21 Kcal
  • 1 g eiwit
  • 1 g vet
  • 2 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

45 stukken

Effectieve en veilige aanvulling van 100% van de dagelijkse dosis magnesium

  • Ondersteuning voor regeneratie
  • Helpt tegen migraines
  • Meer dan 1.000 beoordelingen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180°C.

2

Doe de broccoli voor één minuut in kokend water en meteen weer onder het koude.

3

Doe daarna de broccoli, eieren, tijm, ui en mozzarella in de mixer en mix tot het glad is.

4

Voeg maïsmeel toe en maak van het beslag kleine kroketjes (van het deeg kunt u ca 45-50 tots maken). Leg de ze meteen op de bakplaat met een vel bakpapier.

5

Bak in de oven voor 12 minuten en draai ze daarna even om. Bak verder voor 12-15 minuten. Voor u de bakplaat uit de oven haalt, probeer in één kroket te snijden en kijk of het binnen gaar is. In het geval dat het nog rauw is, laat de tots nog een paar minuten bakken.

6

In de tussentijd kunt u de dip maken. Mix Griekse yoghurt, gedroogde knoflook, zout en peper samen.

7

Serveer de gebakken tots met de yoghurt dip.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

renatajochymkovaseznamcz
11. juni 2024

Veronika Brickman
21. november 2023

voor ons niet veel. mijn vriend beoordeelde het als 3 van de 10, ik beoordeelde het als 5 van de 10.

Automatische vertaling

Karolína Macečková
06. augustus 2023

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij