
Gehydrolyseerd viscollageen met hyaluronzuur en vitamine C en E (mangosmaak)

Gehydrolyseerd viscollageen met citroensmaak

Verwarm het wafelijzer voor. Klop ondertussen de eieren los in een kom. Giet de melk erbij en voeg geleidelijk de andere ingrediënten toe, behalve de chocolade, honing en kokosolie.
Voor au bain‑marie heb je een pan en een glazen of roestvrijstalen kom nodig die in de pan kan worden geplaatst zonder de bodem te raken. Doe een kleine hoeveelheid water in de pan (zodat straks het water de bodem van de kom niet raakt) en verwarm het water tot het zachtjes kookt. Breek ondertussen de chocolade in stukjes in een kom en voeg de honing en kokosolie toe. Als het water in de pan begint te koken, zet je het vuur laag, plaats je de kom met de chocolade, honing en kokosolie er voorzichtig in en laat je het mengsel, al roerend, boven de hete stoom langzaam smelten.
Giet de gesmolten chocolade in de kom met het beslag. Giet het beslag in het wafelijzer en bak gedurende 3‑4 minuten (afhankelijk van het type wafelijzer).
Deel uw ervaringen en tips met anderen
.
Automatische vertaling
Mijn hele familie is dol op ze❤️
Automatische vertaling
Goed
Automatische vertaling