Winkelmandje is leeg
Chia pudding met banaan en walnoten
- 10 min
- 0 min
- Makkelijk
- 1 porties
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 372 Kcal
- 9 g eiwit
- 21 g vet
- 31 g koolhydraten
Ingrediënten
1 porties
Tags
Bereidingswijze
1
Halveer de banaan, prak één helft met een vork en bewaar de andere voor later.
2
Meng de chiazaad, plantaardige melk en geprakte banaan in een kom.
3
Plaats de kom overnacht in een koelkast. Als u de pudding in een ander potje wilt serveren, zet dan het mengsel over nog voor het plaatsen in de koelkast.
4
Strooi in de ochtend de walnoten over de afgekoelde pudding en garneer hem met de andere helft van de banaan.
TIP
Als u de chia pudding zoals op de foto wilt hebben, snij de banaan in rondjes en zet deze rond de omtrek van een kleiner potje (ca. 200 ml) nog voor het plaatsen in de koelkast, giet dan het chia-mengsel erin en laat in de koelkast overnacht afkoelen.
Bestrooi de pudding in de ochtend met walnoten.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Uitstekend, we bereiden het vaak voor als tussendoortje.
Automatische vertaling
Heerlijk, perfect voor op het werk of voor een snel ontbijt. Deze keer heb ik in plaats van noten amandelen toegevoegd, en het bleek zelfs beter dan met noten. Ik raad het aan!
Automatische vertaling