Winkelmandje is leeg
Drie-in-de-pan met kefir en chiazaad
- 5 min
- 4 min
- Makkelijk
- 25 stukken
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 56 Kcal
- 2 g eiwit
- 1 g vet
- 10 g koolhydraten
Ingrediënten
25 stukken
Tags
Bereidingswijze
1
Maak deeg van alle ingrediënten behalve bosbessen.
2
Schenk het deeg met een opscheplepel in een verhitte pan in de vorm van kleine pannenkoeken.
3
Bak voor ca 2 minuten van beide kanten op middelgroot vuur. Serveer met bosbessen.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Ik heb op basis van de evaluatie slechts 200 g bloem toegevoegd, maar nog steeds erg stijve beignets en de plakkerige smaak van chiazaad.... Ik denk dat ik hun smaak niet kan achterhalen 🤷🏻 wij maken iedere week kefirbeignets voor onze dochter, maar deze zijn niet de lekkerste...
Automatische vertaling
Erg goed. Ik heb het gemaakt met rijstmeel en wei-eiwit toegevoegd, maar ze waren nog steeds erg goed.
Automatische vertaling
Het deeg is iets dichter, maar het is gemakkelijk om mee te werken. Livan e zijn heerlijk! Ik heb een paar druppels kokosnootflapjes aan het deeg toegevoegd. Besprenkeld met bosbessenpuree zijn ze nog lekkerder!
Automatische vertaling