ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 56 Kcal
  • 2 g eiwit
  • 1 g vet
  • 10 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

25 stukken

Maak een einde aan vermoeidheid en uitputting met magnesium

  • Geeft energie voor de hele dag
  • Ontspant
  • Ondersteuning van spieren en botten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Maak deeg van alle ingrediënten behalve bosbessen.

2

Schenk het deeg met een opscheplepel in een verhitte pan in de vorm van kleine pannenkoeken.

3

Bak voor ca 2 minuten van beide kanten op middelgroot vuur. Serveer met bosbessen.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Majka Vaľková
20. juli 2024

Ik heb op basis van de evaluatie slechts 200 g bloem toegevoegd, maar nog steeds erg stijve beignets en de plakkerige smaak van chiazaad.... Ik denk dat ik hun smaak niet kan achterhalen 🤷🏻 wij maken iedere week kefirbeignets voor onze dochter, maar deze zijn niet de lekkerste...

Automatische vertaling

Bibiana Limbvani
10. april 2024

Erg goed. Ik heb het gemaakt met rijstmeel en wei-eiwit toegevoegd, maar ze waren nog steeds erg goed.

Automatische vertaling

beoordeling_1328134
Žaneta Molischová
06. maart 2024

Het deeg is iets dichter, maar het is gemakkelijk om mee te werken. Livan e zijn heerlijk! Ik heb een paar druppels kokosnootflapjes aan het deeg toegevoegd. Besprenkeld met bosbessenpuree zijn ze nog lekkerder!

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij