Drie-in-de-pan van rode biet
- 30 min
- 20 min
- Gemiddeld
- 20 stukken
Als zoiets als biet-burger zo goed kan smaken waarom zou het niet het geval van rode biet drie-in-de-pan met boekweitmeel kunnen zijn? Dankzij de rode biet krijgt het gerecht een mooie karmijn kleur en als bonus bevat het enorm veel vitaminen die er ook na het koken blijven. Ze smaken heerlijk met kwark, honing, noten en ook met fruitsaus.
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 237 Kcal
- 6 g eiwit
- 7 g vet
- 35 g koolhydraten
Ingrediënten
20 stukken
Tags
Bereidingswijze
1
Mix de rode biet glad. Voeg melk, meel, chiazaad, stevia en bakpoeder toe.
2
Mix het allemaal in een glad beslag.
3
Verhit de antiaanbaklaag koekenpan. Bak geleidelijk de drie-in-de-pan van grootte naar wens op de kokosolie voor ongeveer 2 minuten van beide kanten.
4
Indien u het gerecht warm wil serveren, leg ze inmiddels opzij in de oven die voorverwarmd op 100°C staat.
5
Serveer de drie-in-de-pan met kwark of yoghurt, vers fruit, noten of bijvoorbeeld met chiapuding.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Geweldig recept. Zeer goede beignets. 😄
Automatische vertaling
Geweldig :)
Automatische vertaling