Winkelmandje is leeg
Eiermuffins
- 10 min
- 10 min
- Makkelijk
- 12 stukken
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 108 Kcal
- 11 g eiwit
- 7 g vet
- 1 g koolhydraten
Ingrediënten
12 stukken
Tags
Bereidingswijze
1
Verwarm de oven voor op 160°C. Klop in een kom de eieren los. Snijd de ham in kleinere blokjes, snij de babyspinazie fijn samen met de tomaten, bosui en mozzarella. Voeg toe aan de kom met eieren.
2
Breng het mengsel op smaak met zout, peper en tijm en meng. Verdeel het beslag gelijkmatig over 12 muffinvormpjes, zet ze in de oven en bak ze in 8‑10 minuten gaar en bruin.
3
Je kunt de muffins direct na het bakken of koud serveren.
TIP
Je kunt ingeblikte tonijn in water aan de muffins toevoegen.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Een uitstekende snack voor op het werk. Ik maakte een halve portie en er kwamen 8 muffins uit.
Automatische vertaling