Winkelmandje is leeg
Eiersalade met kurkuma
- 5 min
- 10 min
- Makkelijk
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 298 Kcal
- 31 g eiwit
- 17 g vet
- 6 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
1
Pel de hardgekookte eieren, snijd ze in blokjes en meng ze in een kom met de yoghurt en kurkuma. Breng op smaak met zout en peper.
2
Laat minstens 2 uur rusten in de koelkast en serveer.
3
*Omdat bij de bereiding van Griekse yoghurt de wei eruit wordt gezeefd, heeft het dezelfde consistentie als kwark. Het bevat veel levende micro‑organismen die de darmfiora in balans houden.
TIP
Probeer in plaats van yoghurt bijvoorbeeld zelfgemaakte roomkaas.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
best lekker...
Automatische vertaling