ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 377 Kcal
  • 10 g eiwit
  • 17 g vet
  • 45 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

Schoonheid smaakte nog nooit zo lekker! Probeer mangocollageen

  • Jonge huid
  • Mooi haar
  • Sterke nagels
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Prak 2 bananen met een vork in een grotere kom. Voeg honing toe en roer door. Voeg geleidelijk de havervlokken, het bakpoeder en de sojamelk toe.

2

Roer de pecannoten, eieren en geraspte kokos samen met de pindakaas door het beslag. Vet een kleinere bakvorm van 15 cm × 15 cm in met kokosolie en giet het beslag erin.

3

Zet de vorm in de oven en bak gedurende 30 minuten op 170‑180°C. Verdeel de gebakken pap over 6 kommen en serveer.

TIP
Je kunt rozijnen, dadels of verschillende noten aan het beslag toevoegen. De gebakken pap is ook heerlijk met bijvoorbeeld dadelstroop, stukjes banaan en skyr.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Tomáš Bujanský
23. maart 2024

Brygida Zdrzalek
03. maart 2024

heerlijk!! met ahornsiroop en naturel yoghurt

Automatische vertaling

beoordeling_1419010
Bebi.Ziaba.Daba
19. mei 2023

ik ben dol op dit recept

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij