Hüttenkäse broodjes
- 25 min
- 35 min
- Makkelijk
- 4 stukken
Mmmm, deze broodjes zullen geweldig smaken met je zelfgemaakte jam. De hüttenkäse maakt ze luchtig en je hebt geen bakcursus nodig om ze onder de knie te krijgen. Alles wat je nodig hebt zijn 5 ingrediënten. Geen zuurdesem, geen ingewikkeldheden, maar lekker zelfgebakken broodjes dat je thuis zal waarderen.
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 194 Kcal
- 10 g eiwit
- 5 g vet
- 31 g koolhydraten
Ingrediënten
4 stukken
Tags
Bereidingswijze
1
Meng het speltmeel, de hüttenkäse, het ei, bakpoeder en een snufje zout in een kom. Bewerk het deeg uiteindelijk met uw handen om alle ingrediënten te vermengen.
2
Zet de kom met het deeg 10-15 minuten opzij.
3
Verwarm ondertussen de oven voor op 170 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
4
Vorm het deeg geleidelijk tot 4 ballen van gelijke grootte en leg ze op de bakplaat.
5
Zet de bakplaat met broodjes in de voorverwarmde oven en bak ze 30-35 minuten bij 165-170 °C. De gebakken broodjes moeten goudkleurig zijn aan de oppervlakte en zacht wanneer ze worden uitgeknepen.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Ze zijn heerlijk, ik heb een beetje gemalen komijn toegevoegd
Automatische vertaling
kick voor mij :)
Automatische vertaling
Uitstekend, ik heb een dubbele batch gemaakt. WIJ GEMENGD 170G COTTAGE EN 160G POL. KAAS. we hebben ook kurkuma en komijn toegevoegd
Automatische vertaling