Winkelmandje is leeg
Kaneel wafels met kefir
- 10 min
- 16 min
- Makkelijk
We hebben voor u een eenvoudig recept voor wafels met kaneel en kefir bereid. De aroma is zodanig lekker dat ook uw buren het zullen ruiken. De bereiding is geen ingewikkelde wetenschap en met het bakken kunnen ook de kinderen meehelpen. Tenslotte kunt u de gebakken wafels op smaak brengen met uw lievelingssiroop en bestrooien met noten.
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 523 Kcal
- 20 g eiwit
- 26 g vet
- 46 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
1
Zet een wafelijzer klaar en verhit het.
2
Doe alle ingrediënten in een kom en klop nauwkeurig tot een glad beslag zonder klontjes.
3
Schenk het beslag in het wafelijzer, sluit het af en laat voor ca 1-2 minuten bakken.
4
Liefst de gebakken wafels nog warm serveren.
TIP
Voordat u de wafels gaat serveren begiet ze met een beetje honing of esdoornsiroop, bestrooi ze met grof gemalen walnoten en serveer bijvoorbeeld met een Griekse yoghurt.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Ik heb wafels gemaakt met abrikozenkefir. Ze waren uitstekend. Het deeg is ook goed om mee te werken.
Automatische vertaling
uitstekend, mijn 11-jarige dochter heeft het ook gegeten
Automatische vertaling
Slechtste wafels die ik ooit heb gehad. Totaal smakeloos, zelfs mijn dochter vond ze niet lekker. Ik raad het recept van Kitchenette aan, dat is veel lekkerder
Automatische vertaling