Winkelmandje is leeg
Melkrijst met kardemom
- 5 min
- 15 min
- Makkelijk
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 398 Kcal
- 10 g eiwit
- 15 g vet
- 53 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
1
Schenk melk in een pot en voeg er rijst toe. Breng aan de kook en onder constant roeren kook de rijst al dente (ongeveer 13 minuten op een middelgroot vuur).
2
Voeg kardemom, zaadjes van een vanillepeul toe en kook even (voor ongeveer 1 minuut op een middelgroot vuur).
3
Tenslotte voeg gehakte amandelen met honing toe, roer en zet even op zij.
4
Verdeel de rijst in 4 kommen of mokken en serveer bestrooid met kaneel.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
zeer geurige en smakelijke pap
Automatische vertaling