Ontbijtkoekjes
- 20 min
- 40 min
- Gemiddeld
- 24 stukken
Wat verwacht je van het ontbijt? Om je een energieboost te geven? En wat als het lekker smaakt en je tijd bespaart? Bak onze heerlijke ontbijtkoekjes met havermout een dag van tevoren. Wil je 's ochtends niet een hoop suiker eten? Nou, we zullen je blij maken, want je zal geen toegevoegde suiker vinden in onze koekjes, alleen de suiker van het fruit. Je hebt nog nooit zo snel ontbeten.
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 68 Kcal
- 2 g eiwit
- 4 g vet
- 6 g koolhydraten
Ingrediënten
24 stukken
Tags
Bereidingswijze
1
Verwarm de oven voor op 170 °C. Maak een bakplaat klaar en bekleed deze met bakpapier.
2
Pel de bananen en prak ze met een vork in een grote kom. Voeg de andere ingrediënten toe en meng alles door elkaar.
3
Vorm met behulp van 2 lepels rondjes van ongeveer 1 cm dik (⌀ 6 cm).
4
Leg de rondjes op de voorbereide bakplaat en bak ze 20 minuten in de voorverwarmde oven. Zet de oven dan lager op 140 °C en bak nog 15-20 minuten.
5
Laat de koekjes afkoelen voor het serveren. De koekjes zijn ongeveer een week houdbaar in een afsluitbare verpakking en gekoeld.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen