Pannenkoeken met kaneel en appels
- 15 min
- 25 min
- Makkelijk
- 10 stukken
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 207 Kcal
- 6,6 g eiwit
- 7,1 g vet
- 28 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
Meng het boekweit- en speltmeel, de eieren, de melk en een snufje zout in een grote kom. Laat het deeg 10 minuten rusten.
Bereid intussen de vulling: Was eerst de appels, verwijder het klokhuis en snijd ze in blokjes.
Verhit 2 eetlepels boter in een koekenpan met antiaanbaklaag, voeg de in plakken gesneden appels toe en rooster ze 5 minuten op een matig vuur.
Zet het vuur uit, voeg de honing en kaneel toe en roer.
Verhit een tweede koekenpan met antiaanbaklaag en pak het deeg. Bak de pannenkoeken in de koekenpan geleidelijk op een matig vuur (ongeveer 1 minuut aan elke kant). Het beslag moet genoeg zijn voor ongeveer 10 stukken.
Vul de pannenkoeken met het appelmengsel, rol ze op en serveer.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Pannenkoeken zelf niet veel. Het beslag was erg dun en de pannenkoeken scheurden. Ik heb zeker nog een favoriet pannenkoekrecept uit deze app.
Automatische vertaling
Geweldig recept 🙂
Automatische vertaling
Wauw! Pannenkoeken zijn ronduit luxe! Ik was verrast door de consistentie van het beslag, het is erg dun, maar de pannenkoeken zijn geweldig geworden.
Automatische vertaling