ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 178 Kcal
  • 7 g eiwit
  • 15 g vet
  • 4 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 220-230 °C.

2

Was de paprika's, zet ze in een voorverwarmde oven en bak ze bij 230 °C. Als de paprika's beginnen te blaren, haal ze dan voorzichtig uit de oven, zet ze in een plastic zakje en laat ze rusten. Als de paprika’s afgekoeld zijn, verwijder de schil en de zaadjes.

3

Doe de ontvelde paprika's in een blender en mix met alle andere ingrediënten tot een gladde massa.

4

Bewaar het broodbeleg in de koelkast en consumeer het binnen 5 dagen.

TIP
Serveer de spread met volkoren toast en waterkers.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Kateřina Trojanovà
13. juni 2024

Eerlijk gezegd niet veel...

Automatische vertaling

renatajochymkovaseznamcz
11. juni 2024

Andrea Falisová
16. april 2024

Geweldige spreiding

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij