Winkelmandje is leeg
Pompoen pannenkoekjes met kefir
- 20 min
- 2 min
- Gemiddeld
We gaan wedden dat u naast pompoesoep zeker al de pompoentulband of pompoedbrood hebt geprobeerd. Wat vindt u van pompoenpannenkoekjes proberen? Dankzij kaneel en gember ruiken de pannenkoekjes echt superlekker en dankzij kefir hebben ze een zachte en luchtige structuur. Al trek gekregen?
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 248 Kcal
- 6 g eiwit
- 8 g vet
- 38 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
1
Zeef bloem en bakpoeder in een grotere kom, voeg er kaneel, gember en snufje zout toe en roer.
2
In een andere kom klop kefir met olie, melk en honing.
3
Voeg de inhoud van beide kommen aan elkaar, voeg er ook pompoenpuree toe, roer en laat het deeg voor 10 minuten even opzij.
4
Maak er pannenkoekjes van het deeg en bak ze op een antiaanbaklaag, liefst zonder vet.
TIP
Serveer de pannenkoekjes met uw lieveligssiroop, kwark en seizoen fruit.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen