ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 110 Kcal
  • 4 g eiwit
  • 3 g vet
  • 18 g koolhydraten

Effectieve en veilige aanvulling van 100% van de dagelijkse dosis magnesium

  • Ondersteuning voor regeneratie
  • Helpt tegen migraines
  • Meer dan 1.000 beoordelingen
Meer informatie

Ingrediënten

40 stukken

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Meng de zemelen, griesmeel, lijnzaad en zonnebloempitten in een grote kom.

2

Roer de rogge zuurdesem en honing erdoor. Voeg 700 ml water toe aan de kom en meng het deeg.

3

Dek af of sluit af met een deksel en laat het deeg ongeveer 6 uur rusten bij kamertemperatuur.

4

Voeg na zes uur het broodmeel, het speltmeel en het zout toe en roer. Laat het deeg opnieuw ongeveer 1 uur rusten.

5

Verdeel over twee ingevette broodblikken (wij gebruikten er twee van 30 cm lang).

6

Dek nu beide vormen af met een theedoek en laat het deeg ongeveer 1-2 uur rijzen.

7

Verwarm de oven voor op 170 °C.

8

Verwijder de doeken van beide vormen, plaats ze in de oven en bak ze voor 1 uur bij 170-180 °C.

9

*Recept voor zelfgemaakte rogge zuurdesem is te vinden op onze website.

10

*Elk brood werd in 20 plakken gesneden.

TIP
Bestrooi het oppervlak van het deeg na 30 minuten bakken met een handvol zonnebloem- en pompoenpitten
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Tomáš Sedlák
01. december 2020

Marcela Műcková
01. juli 2020

Týna Beránková
23. juni 2020

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij