ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 187 Kcal
  • 21,6 g eiwit
  • 10,3 g vet
  • 2 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

Maak een einde aan vermoeidheid en uitputting met magnesium

  • Geeft energie voor de hele dag
  • Ontspant
  • Ondersteuning van spieren en botten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Doe de eieren in het water, breng aan de kook en kook ze op een matig vuur hard (8-10 minuten). Laat de gekookte eieren afkoelen en pel ze vervolgens.

2

Spoel de lente-ui af en snij ze in kleinere stukjes. Snij de eieren in blokjes.

3

Doe lente-ui, kwark, sardines uit blik en citroensap in een mixer en mix het allemaal goed samen.

4

Roer de gesneden eieren in het mengsel en breng op smaak met zout en peper.

5

Bewaar de spread in een gesloten doos in de koelkast voor maximaal 1 dag.

TIP
Snij nog een andere lente-ui in kleinere stukjes en garneer hiermee de spread.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Jana Kajanovič
31. maart 2023

Vluggertje! Heel lekker recept, citroen geeft het een frisse smaak.

Automatische vertaling

Klara.pikhartova
30. maart 2023

Uitstekende verspreiding!

Automatische vertaling

Ugri
08. maart 2023

Deze combinatie is een goed idee! Ik ga dit veel door elkaar halen.

Automatische vertaling Hungarian

beoordeling_1354185
banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij