Winkelmandje is leeg
Spread van gedroogde tomaten
- 10 min
- 2 min
- Makkelijk
Hebt u thuis wat gedroogde tomaten liggen en u hebt geen idee wat u ermee moet doen? Wat denkt u van een fantastische tomatenspread? Het is perfect als een snel en heerlijk tussendoortje maar ook als diner omdat het dankzij ricotta niet zo vettig. De kleur zal op u een groot indruk maken en zal vervolgens super aantrekkelijk eruitzien op een stuk volkorenbrood of op een geroosterde toast.
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 238 Kcal
- 11 g eiwit
- 18 g vet
- 8 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
1
Rooster de pijnboompitten op een koekenpan zonder olie voor 2 minuten.
2
Mix de geroosterde pijnboompitten samen met ricotta, gedroogde tomaten, Parmezaan, olijfolie, knoflook en basilicum tot een glad beslag.
3
U kunt de spread meteen serveren of in de koelkast bewaren. In de koelkast blijft de spread ongeveer een week goed houdbaar.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
heerlijk, ook zonder pijnboompitten doe ik verse basilicum
Automatische vertaling
Zeer smakelijke spread 🤤😋
Automatische vertaling