ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 238 Kcal
  • 11 g eiwit
  • 18 g vet
  • 8 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Rooster de pijnboompitten op een koekenpan zonder olie voor 2 minuten.

2

Mix de geroosterde pijnboompitten samen met ricotta, gedroogde tomaten, Parmezaan, olijfolie, knoflook en basilicum tot een glad beslag.

3

U kunt de spread meteen serveren of in de koelkast bewaren. In de koelkast blijft de spread ongeveer een week goed houdbaar.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Veronika Brickman
07. juni 2024

heerlijk, ook zonder pijnboompitten doe ik verse basilicum

Automatische vertaling

Monika Vanyová
22. maart 2024

Zeer smakelijke spread 🤤😋

Automatische vertaling

Eva Zlámalíková
21. januari 2024

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij