Toetje met cacao en hazelnoten
- 30 min
- 10 min
- Makkelijk
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 365 Kcal
- 20,2 g eiwit
- 22,5 g vet
- 17 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Pak een bakplaat, verspreid de hazelnoten erover en zet het in de oven. Rooster de noten voor 10 minuten bij 180 °C.
Laat de geroosterde noten afkoelen en wrijf ze daarna tussen uw handpalmen om de velletjes te verwijderen.
Begin met de cacaolaag: Zet de noten, cacao, 1 el honing, 50 ml yoghurt en 250 g kwark in de blender. Blend en verdeel het mengsel over kommen of potjes.
De lichte laag maak je door het mengen van 250 g kwark, 1 el honing en 50 ml yoghurt. Verdeel het over potjes als 2e laag.
Laat het toetje afkoelen in de koelkast en serveer.
Bewaar het maximaal 2-3 dagen in de koelkast.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Geweldig
Automatische vertaling
Uitstekend
Automatische vertaling