ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 365 Kcal
  • 20,2 g eiwit
  • 22,5 g vet
  • 17 g koolhydraten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie

Ingrediënten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Tags

banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2

Pak een bakplaat, verspreid de hazelnoten erover en zet het in de oven. Rooster de noten voor 10 minuten bij 180 °C.

3

Laat de geroosterde noten afkoelen en wrijf ze daarna tussen uw handpalmen om de velletjes te verwijderen.

4

Begin met de cacaolaag: Zet de noten, cacao, 1 el honing, 50 ml yoghurt en 250 g kwark in de blender. Blend en verdeel het mengsel over kommen of potjes.

5

De lichte laag maak je door het mengen van 250 g kwark, 1 el honing en 50 ml yoghurt. Verdeel het over potjes als 2e laag.

6

Laat het toetje afkoelen in de koelkast en serveer.

7

Bewaar het maximaal 2-3 dagen in de koelkast.

TIP
Over elke portie kunt u ook chocolade raspen en vervolgens hazelnoten strooien.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Terezie Forest
10. september 2024

Geweldig

Automatische vertaling

renatajochymkovaseznamcz
11. juni 2024

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
10. februari 2024

Uitstekend

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij