Bananengebak met kwark en pindakaas
- 35 min
- 20 min
- Gemiddeld
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 255 Kcal
- 8 g eiwit
- 13 g vet
- 28 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 190-200°C.
Meng de havermout, zout, kokosolie, honing en water in een kom. Bewerk het deeg met uw handen en zet een springvorm klaar met een diameter van 20-25 cm.
Vet de vorm in met kokosolie en giet het deeg erin. Druk het deeg met uw handen op de bodem van de vorm en, als u een vorm met een kleinere diameter hebt, gedeeltelijk op de randen.
Plaats de vorm in een voorverwarmde oven en bak het bij 190-200°C voor 15-20 minuten. Laat de taart afkoelen.
Smelt de pindakaas au bain-marie of in de magnetron.
Als de pindakaas een beetje gesmolten is, neem een lepel en smeer die over de afgekoelde taart. Smeer de pindakaas langzaam uit met de lepel en probeer het over het hele oppervlak te krijgen. De laag hoeft niet perfect te zijn, pindakaas is wat moeilijker om mee te werken.
Snijd de bananen in rondjes en leg ze op de pindakaas, begin vanuit het midden van de taart.
Doe ten slotte de kwark gemengd met honing op de bananen en laat de taart minstens 2 uur in de koelkast afkoelen.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Heel goed, ik zal het opnieuw doen. Ik had zelfs een probleem met het oplossen van de pindakaas en 100g was niet genoeg voor het corpus.
Automatische vertaling