ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 267 Kcal
  • 10 g eiwit
  • 16 g vet
  • 20 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 190°C.

2

Zeef het meel in een kom en voeg de gesmolten kokosolie, de melk, de olijfolie en het zout toe. Vorm het deeg tot een bal, wikkel het in huishoudfolie en zet het gedurende 20 minuten in de koelkast.

3

Bebloem vervolgens het werkblad, haal het deeg uit de koelkast, bewerk het eerst met je handen en rol het dan op het werkblad uit tot een cirkel (groot genoeg zodat het de springvorm ongeveer 2 cm zal overlappen). Vet een springvorm (⌀ 30 cm) in met kokosolie of een ander vet en bekleed met het deeg. Snijd het deeg dat over de randen van de vorm hangt af.

4

Prik de bodem van de vorm op meerdere plaatsen in met een vork, verzwaar met rauwe bonen om te voorkomen dat het deeg tijdens het bakken opbolt en zet gedurende 10 minuten in de oven.

5

Verhit ondertussen 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan, voeg gehakte sjalotjes, champignons, gewassen spinazie en een geplet knofiookteentje toe. Stoof 7 minuten op een laag vuur, laat even afkoelen en doe over in een kom.

6

Voeg de eieren, geraspte nootmuskaat, gehalveerde tomaten, ricotta, zout en peper toe aan de kom. Giet het mengsel over het gebakken deeg, zet terug in de oven en bak gedurende nog eens 25‑30 minuten.

7

Bestrooi de quiche 5 minuten voor het einde van de baktijd met Parmezaanse kaas. Serveer de quiche met verse spinazieblaadjes.

TIP
Voeg 2 handjes verse, gehakte prei toe aan de champignons.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

eli@babjak.cz
23. februari 2024

uitstekend!!!!!❤️❤️❤️❤️

Automatische vertaling

beoordeling_1480462
Jana Nováková 2
12. mei 2023

Uitstekend. Niets anders te zeggen. 🥦🥬🌶️🥕

Automatische vertaling

Klára Kuchtová
15. maart 2023

Liefde op het eerste gezicht!!! 😍

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij