Ongebakken avocadoreepjes
- 200 min
- 0 min
- Makkelijk
- 20 stukken
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 171 Kcal
- 2 g eiwit
- 14 g vet
- 8 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
Smelt de kokosolie, chocolade en honing in een kom au bain-marie. Zet de kom opzij.
Blend de banaan en avocado en voeg het mengsel toe aan de gesmolten chocolade.
Voeg de cacao, gehakte hazelnoten en het vanille-extract toe.
Giet het deeg in een plastic vorm (15x15cm) bekleed met bakpapier of vershoudfolie. Strijk het oppervlak glad met een spatel en zet voor minstens 1 uur in de vriezer.
Haal na een uur uit de vriezer, snijd in 12 reepjes en serveer.
Als je de reepjes niet meteen opeet, bewaar ze dan in de koelkast, maak je geen zorgen, ze zullen niet meer smelten.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
uitstekend❤️
Automatische vertaling
Ze zijn ronduit beroemd 😋
Automatische vertaling