ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 443 Kcal
  • 24 g eiwit
  • 19 g vet
  • 42 g koolhydraten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie

Ingrediënten

Maak een einde aan vermoeidheid en uitputting met magnesium

  • Geeft energie voor de hele dag
  • Ontspant
  • Ondersteuning van spieren en botten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Meng alle ingrediënten voor het pannenkoekenbeslag in een blender of met een garde in een grotere kom.

2

Smelt de pure chocolade au bain-marie of in de magnetron.

3

Klop de kwark en de honing in een kom en klop er langzaam de gesmolten chocolade door. Zet de crème voorlopig in de koelkast.

4

Neem het pannenkoekenbeslag en een kleine koekenpan met antiaanbaklaag. Houd de pan op middelhoog vuur en gebruik het beslag om de pannenkoeken te bakken. Ongeveer 1-2 minuten aan elke kant. De hoeveelheid beslag maakt ongeveer 12 pannenkoeken met een diameter van 12 cm.

5

Besmeer elke pannenkoek met een lepel van de crème. Eindig met de laatste pannenkoek en zet de taart dan voor minstens 10 minuten in de koelkast.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Jiří Brožek
17. februari 2023

Tereza Trkovská
12. november 2022

beoordeling_1235328
Kristen Marešová
29. april 2021

beoordeling_1235123
banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij