Bonenbrownies met frambozen
- 10 min
- 30 min
- Moeilijk
- 8 stukken
Heb je een zwak voor de smaak van brownies, maar wil je een lichtere versie proberen? Dan is dit recept voor bloemloze brownies van rode bonen echt iets voor jou. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het dessert naar bonen ruikt en smaakt, ze spelen een heel andere rol. En we geven je een tip. In plaats van frambozen kan je met gehalveerde aardbeien of rondjes banaan garneren.
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 160 Kcal
- 5 g eiwit
- 5 g vet
- 25 g koolhydraten
Ingrediënten
8 stukken
Tags
Bereidingswijze
1
Verwarm de oven voor op 180°.
2
Als u bonen uit blik gebruikt, laat ze dan uitlekken, spoel ze in schoon water en doe ze in een blender.
3
Voeg de cacao, havermout, zout, honing, vanille-extract, bakpoeder en melk toe aan de bonen. Blend op een middelhoge snelheid voor 1-2 minuten tot alle ingrediënten goed gemengd zijn.
4
Roer de grof gehakte chocolade door het beslag en giet het in een met bakpapier beklede bakvorm (20x20 cm), bestrooi met frambozen en zet de vorm in de oven.
5
Bak bij 170-180°C voor 25-30 minuten.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Uitstekend?
Automatische vertaling
En
Automatische vertaling
Niet slecht, maar ik hoef het niet nog een keer te doen.
Automatische vertaling