ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 160 Kcal
  • 5 g eiwit
  • 5 g vet
  • 25 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

8 stukken

Maak een einde aan vermoeidheid en uitputting met magnesium

  • Geeft energie voor de hele dag
  • Ontspant
  • Ondersteuning van spieren en botten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180°.

2

Als u bonen uit blik gebruikt, laat ze dan uitlekken, spoel ze in schoon water en doe ze in een blender.

3

Voeg de cacao, havermout, zout, honing, vanille-extract, bakpoeder en melk toe aan de bonen. Blend op een middelhoge snelheid voor 1-2 minuten tot alle ingrediënten goed gemengd zijn.

4

Roer de grof gehakte chocolade door het beslag en giet het in een met bakpapier beklede bakvorm (20x20 cm), bestrooi met frambozen en zet de vorm in de oven.

5

Bak bij 170-180°C voor 25-30 minuten.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Štěpí Fremrová
29. augustus 2024

Uitstekend?

Automatische vertaling

beoordeling_1305120
Martin Klimovič
30. juli 2024

En

Automatische vertaling

Katka Bartošová
15. juni 2024

Niet slecht, maar ik hoef het niet nog een keer te doen.

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij