ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 223 Kcal
  • 6 g eiwit
  • 12 g vet
  • 20 g koolhydraten

Effectieve en veilige aanvulling van 100% van de dagelijkse dosis magnesium

  • Ondersteuning voor regeneratie
  • Helpt tegen migraines
  • Meer dan 1.000 beoordelingen
Meer informatie

Ingrediënten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 190°C.

2

Meng beide soorten bloem, kaneel, noten, lijnzaad, zout, baksoda, bakpoeder en peperkoek kruiden met elkaar in een kom.

3

In een andere kom klop eieren met honing, voeg er de geraspte courgette (als er te veel water zit, laat het even afdruppelen), amandelmelk, vanille extract en gesmolten kokosolie.

4

Voeg het beslag van beide kommen aan elkaar en maak er met behulp van een pollepel of met uw hand een deeg van.

5

Leg bakpapier in de brood bakvorm en verplaats er het deeg naartoe.

6

Doe het in de voorverwarmde oven en bak op 180-190°C gedurende 60 minuten.

7

Probeer met een houten stokje of het deeg klaar is. (Nadat u het houten stokje uit het deeg haalt, moet het droog zijn.)

8

Laat het brood op de oven rooster afkoelen, haal het vervolgens uit de bakvorm en snij in ca 1,5 cm dikke boterhammen - u krijgt ongeveer 20 dergelijke stukken.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Romča92
05. maart 2022

Adéla Drozdíková
13. september 2021

Eliška Rolfová
12. maart 2021

beoordeling_1219688
banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij