
Gehydrolyseerd viscollageen met hyaluronzuur en vitamine C en E (mangosmaak)

Gehydrolyseerd viscollageen met citroensmaak

Verwarm de oven voor op 190°C. Smelt ondertussen au bain‑marie de chocolade met de honing en de kokosolie. Gebruik hiervoor een pan en een glazen of roestvrijstalen kom die in de pan kan worden geplaatst zonder de bodem te raken. Giet een kleine hoeveelheid water in de pan (zodat straks het water de bodem van de kom niet raakt) en verwarm het water tot het zachtjes kookt. Breek ondertussen de chocolade in een kom en voeg de honing en kokosolie toe. Zodra het water in de pan begint te koken, draai je het vuur laag, plaats je de kom met de chocolade, honing en kokosolie voorzichtig er de pan en laat je het mengsel onder voortdurend roeren langzaam smelten boven de hete stoom.
Roer de cacao en het ei door het gesmolten mengsel. Haal de kom van het vuur en roer het boekweitmeel en 50 g pecannoten erdoor.
Bekleed een bakplaat (20 × 20) cm met bakpapier, giet het beslag erop en bestrooi het met de andere helft van de noten. Bak gedurende 35 minuten in de oven.
Snijd de brownies in gelijke stukken en serveer ze.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Er moet een fout in het recept zitten... want volgens het boek zou er 30 gram kokosolie in moeten zitten en niet 150 gram... mijn brownies dreven in de pan omdat ik dit recept had gevolgd.😉
Automatische vertaling
Ik heb minder olie en meer honing toegevoegd omdat de chocolade erg bitter en lekker was.
Automatische vertaling
Het recept is prima, maar het duurt helaas 35 minuten. bakken is te veel. Brownies zijn niet meer zo soepel als ze zouden moeten zijn.
Automatische vertaling