ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 168 Kcal
  • 6 g eiwit
  • 10 g vet
  • 12 g koolhydraten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie

Ingrediënten

12 stukken

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180°C.

2

Meng alle ingrediënten goed samen. Voor een soepel proces kunt u ook mixer gebruiken en alles glad mixen.

3

Schenk het deeg in bakvorm van 20×20 cm ingelegd met een vel bakpapier.

4

Bak op 170-180°C voor 15-20 minuten.

5

Laat het vervolgens op de rooster afkoelen. Verdeel het in 12 porties en serveer.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

natis
12. juni 2024

Het is niet lekker, vreselijk bitter met een nare nasmaak. Ik moest er in ieder geval kwark op doen, wat de smaak een beetje verzachtte

Automatische vertaling

beoordeling_1257549
Anicka Gulisova
31. maart 2024

Uitstekend 🤩🤩🤩

Automatische vertaling

Katka Bartošová
02. maart 2024

Ik heb meer melk toegevoegd omdat het recept anders te droog zou worden. Na het geproefd te hebben, ben ik het met anderen eens in de reacties: het heeft meer zoetigheid nodig.

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij