Winkelmandje is leeg
Cake van havervlokken met druiven
- 55 min
- 30 min
- Makkelijk
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 195 Kcal
- 8 g eiwit
- 6 g vet
- 25 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
1
Verwarm de oven op 180°C voor, zet een ronde bakvorm neer klaar (⌀ 26 cm) en leg er een vel bakpapier in.
2
Doe alle ingrediënten behalve druiven in een middelgrote kom en meng deze.
3
Schenk het deeg in de bakvorm. Was de druiven en verspreid deze over het deeg.
4
Bak voor 25-30 minuten op 170-180°C.
5
Laat de cake ½ uur in de vorm afkoelen. Daarna kunt u het serveren.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Ik had niet verwacht dat het zo uitstekend zou zijn
Automatische vertaling
Helaas erg droog, ik heb 3 eetlepels rietsuiker gebruikt in plaats van zoetstof en het is helemaal niet zoet. Geserveerd met witlofsiroop.
Automatische vertaling
Ik heb het recept precies gevolgd en het is klote. Zoals de dame hieronder schrijft, het deeg is als pannenkoeken, God verhoede dat het gaar is. Klassieke vorm - maat. Er zal dus ergens iets mis zijn... En nergens staat iets geschreven over water, wat de dames daar noemen, dus ik snap niet wat voor water. Ik eet het op de een of andere manier krachtig als ontbijt, ik heb het 44 minuten gebakken. Maar misschien houden mensen van iets anders, ik ben andere taarten gewend...
Automatische vertaling