Winkelmandje is leeg
Chocolade crème
- 30 min
- 7 min
- Makkelijk
Pindakaas kunt u al zelf maken. Wat vindt u van het idee er een beetje cacao toevoegen en van een heerlijke chocolade crème te smullen? Kunt u ook niet meer wachten? Ga maar lekker aan de slag en binnen een half uurtje bent u klaar.
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 338 Kcal
- 13 g eiwit
- 26 g vet
- 8 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
1
Verhit de pan en rooster de pinda's zonder olie op een matig vuur (5-7 minuten) en laat ze vervolgens even afkoelen.
2
Mix de geroosterde pinda's met de rest van de ingrediënten tot het een romig beslag is.
3
Bewaar in een afsluitbare glazendoos in de koelkast en gebruik binnen 2-3 dagen.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
De crème is erg goed. Maar je moet minder noten of meer olie en honing toevoegen omdat het te dik is. En toen voegde ik water toe en bereikte de consistentie van een crème.
Automatische vertaling
Het heeft niet helemaal de consistentie van een crème, het is nogal stijf, maar het smaakt precies naar pindakaas uit de winkel, dus ik raad het waarschijnlijk aan
Automatische vertaling