ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 335 Kcal
  • 8 g eiwit
  • 23 g vet
  • 9 g koolhydraten

Natuurlijke begeleider voor je gezondheid en welzijn – Reishi

  • Ondersteunt de weerstand
  • Beschermt het hart
  • Helpt stressklachten verlichten
Meer informatie

Ingrediënten

Schoonheid smaakte nog nooit zo lekker! Probeer mangocollageen

  • Jonge huid
  • Mooi haar
  • Sterke nagels
Meer informatie

Tags

banner image

Bereidingswijze

1

Breek chocolade in stukjes en smelt het samen met de boter au-bain marie. Zodra de chocolade met boter gesmolten is, zet het even opzij.

2

Scheid de dooiers van het eiwit.

3

Klop de eiwitten met een snufje zout stijf en zet daarna even opzij.

4

Klop de dooiers samen met honing en voeg het daarna voorzichtig aan de gesmolten chocolade toe.

5

Voeg bloem bij de dooiers en chocolade toe.

6

Ten slotte werk de opgeklopte eiwitten geleidelijk en voorzichtig in het deeg.

7

Verplaats het deeg naar de bakvorm (Ø 25 cm).

8

Bak de taart in de voorverwarmde oven op 160-170°C gedurende 20 minuten.

9

Laat het vervolgens op de ovenrooster afkoelen en snij in afzonderlijke porties. We hebben het in 12 porties verdeeld. Dat was de perfecte maat voor bij de koffie zondag middag.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Reni Iron
12. februari 2023

Péťa Bártová
10. mei 2020

beoordeling_1132642
banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij