ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 102 Kcal
  • 5 g eiwit
  • 5 g vet
  • 9 g koolhydraten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie

Ingrediënten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Ten eerste verwarm de oven voor op 180°C, zet een bakplaat (20 cm × 20 cm) neer klaar en leg er een vel bakpapier in.

2

Doe couscous in een grotere kom, schenk er ca 300 ml kokend water in en zet even op zij.

3

Scheid de eigelen van eiwitten.

4

In een andere grote kom meng kwark, karnemelk, eigelen, kokosolie, amandelen en vanille extract.

5

Van de eiwitten klop een stijve sneeuw.

6

Meng de kwarkmixtuur met couscous en met behulp van een spatel voeg er daarna geleidelijk en voorzichtig de sneeuw toe.

7

Ontpit de pruimen en snij ze in plakjes.

8

Schenk de helft van het deeg in de bakplaat, leg de gesneden pruimen op top en schenk de rest van het deeg eroverheen.

9

Bak voor ca 40-45 minuten op 170-180°C.

10

Nadat het gebakken is, laat het op de oven rooster afkoelen (ca 20 minuten) en snij in 20 even grote stuks.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

kristyna.machacna
06. februari 2023

Ogabi
18. januari 2023

beoordeling_1385575
Andrea Vámosi Vizlerné
08. oktober 2022

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij