ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 353 Kcal
  • 6 g eiwit
  • 26 g vet
  • 25 g koolhydraten

Natuurlijke begeleider voor je gezondheid en welzijn – Reishi

  • Ondersteunt de weerstand
  • Beschermt het hart
  • Helpt stressklachten verlichten
Meer informatie

Ingrediënten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 170°C.

2

Maak aardbeien en rabarber schoon en snij ze allemaal in kleine blokjes. Doe het vervolgens in een kom en meng het samen met 4 lepels honing.

3

Verplaats naar een ovenschaal (Ø 20cm), doe in de oven en bak op 170°C voor 15 minuten.

4

Voordat de rabarber met aardbeien gebakken zijn, maak de crumble. Meng walnoten, havervlokken, boter en 2 lepels honing.

5

Neem de ovenschaal na 15 minuten uit, doe er de crumble overheen en zet het terug in de oven.

6

Bak voor volgende 12-15 minuten. Serveer met bijvoorbeeld yoghurt of crème fraîche.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Sonička J.
10. juni 2023

uitstekend 😊

Automatische vertaling

Lucie Balada
05. juni 2023

Ingenieus eenvoudig en een geweldige manier om bevroren fruitvoorraden op te maken. Ik gebruikte gierstvlokken en het was geweldig!

Automatische vertaling

LuLuseta
30. mei 2023

Heerlijk 🥰 Ik ben dol op rabarber en in combinatie met aardbeien is het briljant. Ivm suikerziekte gebruikte ik witloofsiroop, dus nog gezonder ;)

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij