Crumble met rabarber met aardbeien
- 10 min
- 40 min
- Makkelijk
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 353 Kcal
- 6 g eiwit
- 26 g vet
- 25 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 170°C.
Maak aardbeien en rabarber schoon en snij ze allemaal in kleine blokjes. Doe het vervolgens in een kom en meng het samen met 4 lepels honing.
Verplaats naar een ovenschaal (Ø 20cm), doe in de oven en bak op 170°C voor 15 minuten.
Voordat de rabarber met aardbeien gebakken zijn, maak de crumble. Meng walnoten, havervlokken, boter en 2 lepels honing.
Neem de ovenschaal na 15 minuten uit, doe er de crumble overheen en zet het terug in de oven.
Bak voor volgende 12-15 minuten. Serveer met bijvoorbeeld yoghurt of crème fraîche.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
uitstekend 😊
Automatische vertaling
Ingenieus eenvoudig en een geweldige manier om bevroren fruitvoorraden op te maken. Ik gebruikte gierstvlokken en het was geweldig!
Automatische vertaling
Heerlijk 🥰 Ik ben dol op rabarber en in combinatie met aardbeien is het briljant. Ivm suikerziekte gebruikte ik witloofsiroop, dus nog gezonder ;)
Automatische vertaling