Custardvla
- 35 min
- 3 min
- Gemiddeld
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 92 Kcal
- 3 g eiwit
- 5 g vet
- 12 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
1
Klop alle ingrediënten au bain-marie op. U hebt twee pannen nodig die in elkaar passen, eventueel een pan en een kom – het liefst metalen zodat het de warmte goed leidt.
2
Giet het water in de grotere pan, breng het aan de kook en verlaag dan het vuur op matig. Zet alle ingrediënten in de kleinere pan (of de kom) en klop ze met een garde op in schuim – het duurt ongeveer 2-3 minuten. Zet de vla dan opzij en laat het tenminste 20 minuten afkoelen.
3
Verdeel de vla over potjes en plaats het voor 15 minuten in de koelkast. Serveer de vla met een schepje kwark of met seizoensfruit.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Het is me niet gelukt om het goed te maken volgens het recept. Helaas werd het niet dikker. De smaak was/zou sowieso heerlijk zijn geweest.
Automatische vertaling Hungarian