ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 403 Kcal
  • 8,08 g eiwit
  • 24,59 g vet
  • 39,26 g koolhydraten

Schoonheid smaakte nog nooit zo lekker! Probeer mangocollageen

  • Jonge huid
  • Mooi haar
  • Sterke nagels
Meer informatie

Ingrediënten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2

Meng in een kom de twee meelsoorten samen met het bakpoeder en de kaneel.

3

Prak de bananen fijn met een vork.

4

Doe de melk, eieren, geprakte bananen, olie en ahornsiroop in een andere kom en roer door.

5

Voeg geleidelijk het droge mengsel toe aan het vloeibare mengsel en meng alles tot een glad beslag.

6

Maak een broodblik klaar van 22 cm × 12 cm × 7 cm en vet die in met olie.

7

Giet het beslag in de vorm en bestrooi het oppervlak met de gemalen amandelen.

8

Plaats in de oven en bak voor 40-45 minuten bij 180 °C. Controleer of het deeg gaar is met een satéprikker.

9

Laat het brood afkoelen op een rooster en haal het dan uit. Snijd het brood in plakjes als het volledig afgekoeld is.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

MarPru
29. juli 2023

Goedkoop en ongelooflijk lekker. Ik heb er geen amandelen bovenop gedaan en rode bessen erin gedaan, alles smaakte goed.

Automatische vertaling

Amelli bous
17. maart 2023

Ik deed gemalen rijstvlokken en volgens mijn moeder was het het beste broodje dat ze ooit had gegeten. Het is mooi en soepel

Automatische vertaling

beoordeling_1180656
Elena Kárníková
09. oktober 2022

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij